Lidgeld

Het bedrag van het jaarlijks lidgeld
Het rekeningnummer voor het storten van het lidgeld
Inbegrepen in het lidgeld
Proefperiode – Aansluiting in de loop van het seizoen

Het bedrag van het jaarlijks lidgeld

 • Het jaarlijks lidgeld voor het seizoen 2021-2022 (dat loopt van 1 november 2021 tot 31 oktober 2022) bedraagt 180€.
 • Voor families wordt een korting van 20€ per bijkomend lid toegekend en dat tot het 3de familielid, t.t.z. 180€, 160€, 140€ – en dat enkel bij aansluiting voor een volledig seizoen.
 • Hebt u momenteel financiële problemen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de voorzitter van de club, Jean Vandaele (GSM 0476/23 30 32 of [email protected]), die u in alle discretie een aangepaste regeling zal voorstellen.
 • Heel wat ziekenfondsen voorzien de mogelijkheid tot een gedeeltelijke terugbetaling van het lidgeld. Aarzel dus niet om contact op te nemen met uw ziekenfonds voor bijkomende informatie.

Het rekeningnummer voor het storten van het lidgeld

 • Het lidgeld dient gestort te worden op rekening BE28 0018 3051 8120, met vermelding van voornaam en naam van de atleet (of atleten).
 • We aanvaarden Sport en Cultuur-cheques.
 • De leden worden verzocht om hun lidgeld ten laatste op 30 november 2021 te betalen.

Inbegrepen in het lidgeld

 1. Aansluiting bij de “Ligue Belge Francophone d’Athlétisme” (LBFA) en verzekering.
 2. Toegang tot de atletiekpiste tijdens de uren gehuurd door de club (zie UURROOSTER).
 3. Begeleiding door de trainers van de club.
 4. Het rugnummer voor deelname aan competities: aan te vragen op het secretariaat, tezamen met de vereiste ingevulde en ondertekende verklaring op erewoord (Frans).

De club biedt een (standaard) shirt aan voor deelname aan de competities, naargelang de behoefte (nieuw lid; vorig shirt te klein geworden). Bestel het op het secretariaat of via e-mail aan Jean Vandaele ([email protected]). Wij herinneren er u aan dat u andere kledij met het clublogo kan aankopen (truien, shorts, enz.) ; zie KLEDIJ.

Proefperiode – Aansluiting in de loop van het seizoen

 • Een proefperiode is mogelijk tegen betaling van 30€. Dit bedrag dekt de aansluiting bij de federatie en vooral de eraan gekoppelde verzekering. De proefperiode loopt vanaf de datum van de inschrijving tot het einde van de daaropvolgende maand.
 • Als de atleet daarna  wenst aangesloten te blijven bij de club – en voor elke aansluiting in de loop van het seizoen – dan wordt een bedrag van 15€ per maand aangerekend. Er wordt geen familiaal degressief tarief gehanteerd bij een aansluiting in de loop van het seizoen.

Atletiek